1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Ulaşım Zirvesi sona erdi

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı, İstanbul'un ulaşım sorununun ele alındığı toplantı sona erdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Bakan Aksu, alt komisyonun hazırladığı raporu detaylı olarak dinlediklerini söyledi.

Bakan Aksu, yapılması gereken bazı küçük değişiklikler bulunduğunu, kısa, orta ve uzun vadede yapılması gereken işler ve alınması gereken önlemler olduğunu belirterek, “Bunlardan bir kısmı yasal düzenlemeler gerektiriyor. Bir kısmı idari tedbirlerle yapılacak. Bunları daha sonra açıklayacağız. Çalışmanın sonuna geldik, son bir gözden geçirmenin ardından sonuçları kamuoyuna duyuracağız” dedi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Kurmay Albay Ünal Karaosmanoğlu'nun da katıldığı toplantıda, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Seyman'ın komisyon raporuyla ilgili bir sunum yaptığı öğrenildi.
A.A
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2007 Cuma 15:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?