2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Ülkücülerden terör protestosu

Beşiktaş'ta toplanan İstanbul Ülkü Ocakları'ndan yaklaşık 500 kişi, terör saldırılarını protesto ederek, "Hepimiz Mehmet'iz, PKK'ya yeteriz" sloganları attı. 

İstanbul Ülkü Ocakları'ndan yaklaşık 500 kişilik grup, Beşiktaş Köyiçi'nde toplanarak, çok sayıda askerin şehit olmasına neden olan terörist saldırıları protesto etti. Burada grup adına basın açıklaması yapan İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Yüksel Kaleci, PKK'nın ilk kanlı eylemini yaptığı 1984'ten bu yana Türkiye'nin aralıksız biçimde bölücü terörle mücadele ettiğini söyledi. Bu süre zarfında 40 bine yakın insanın hayatını kaybettiğini belirten Kaleci, "TBMM tarafından Kuzey Irak'a girilmesi konusunda kabul edilen tezkereyi oy birliği ile çıkaramadık. Çünkü kutsal Meclis'in çatısı altında PKK'nın kökünün kazınmasını istemeyenler var. Bu çatı altında tavrını terör örgütünden yana kullananlar, devleti Kandilli'deki operasyonda, İstanbul'da, İzmir'de, Mersin'de şehir terörüyle tehdit edenler var. Türkiye artık sözün bittiği yerde durmaktadır. Tesellisi ve telafisi olmayan bir noktaya gelmiştir. Meclis'ten çıkan tezkere tez elden uygulanmazsa hiçbir güç bugün Türkiye'nin dört bir yanında bayraklarla yol dökülen yaralı ve kararlı kabalıkları durduramayacaktır" dedi. 

"Hepimiz Mehmet'iz, hepimiz Türk'üz", "Bu mecliste PKK istemiyoruz" ve "Hepimiz Mehmet'iz, PKK'ya yeteriz" sloganları atan grup, ardından dağıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2007 Cumartesi 17:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?