3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Ümraniye'de 2 otomobil kundaklandı

Ümraniye'de kimliği belirlenemeyen kişiler bir otomobili kundakladı. Yanan otomobilin hemen önünde bulunan bir başka otomobil de yangın nedeniyle hasar gördü. Polis ekipleri araçları kundaklayan kişileri arıyor.


Edinilen bilgiye göre olay saat 01.00 sıralarında Yukarı Dudulu, Tavukçu Yolu Caddesi, Paşa Sokak'ta meydana geldi. Sokak içinde park halinde duran 34 TF 1812 plakalı araç, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından ateşe verildi.

Alevlerin yükselmesi ile hemen bu aracın önünde bulunan 34 AZ 3336 plakalı diğer araç da yanmaya başladı. Durumu fark eden vatandaşlar, evlerinden dışarıya çıkarak, yanan araçlara müdahale etmeye çalıştı. Birbirlerine çok yakın olan araçlar, vatandaşlar tarafından yanar vaziyette iken ayrıldı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçlara müdahale etti.


Park halinde ateşe verilen 34 TF 1812 plakalı araçta meydana gelen olayda büyük çaplı maddi hasar meydana gelirken, hemen önünde bulunan ve alevlerin sıçraması ile yanan diğer araçta ise küçük çapta maddi hasar oluştu. Polis ekipleri, olayla ilgili olarak araştırma başlatırken, çevre sakinleri, yükselen alevleri görmeleri üzerine dışarıya çıktıklarını, kaçan kimseyi görmediklerini söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 08:33:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?