24
Nisan
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Ümraniye’de aşırı hız can aldı!

İstanbul Ümraniye’de bu sabaha karşı aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre kaza, sabaha 04.30 sıralarında TEM Otoyolu Ankara istikametinde meydana geldi. Hüseyin Fahri Yurtman (48) idaresindeki 34 TU 4246 plakalı servis minibüsü, arızdan dolayı otoyolun kenarına park eden Vedat Gökdağ’ın kullandığı 41 F 0417 plakalı TIR’a arkadan çarptı.Arıza sinyalini fark etmeyen Yurtman, frene basamadan TIR’a arkadan çarpması ile araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Direksiyonda hayatını kaybeden minibüs sürücüsü, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerince hurdaya dönen minibüsten çıkarılarak ambulans ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından TIR sürücüsü Vedat Gökdağ ile yanında bulunan oğlu Onur Gökdağ, ifadesine başvurulmak üzere polis tarafından gözaltına alındı.

Kaza nedeniyle otoyolun bir şeridi, trafiğe kapanırken, minibüs itfaiye ve çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Gözaltına alınmadan önce kaza anını gazetecilerle paylaşan TIR sürücüsü Vedat Gökdağ, tamirci beklerken kaza yaptığını anlatırken, “Arıza nedeniyle park halindeydik. Dörtlülerimiz hep yanıyordu. Burada tamircilerle beraberdik. Tamirciler oksijen makinesi almak için gitmişlerdi. Biz de oğlum ile beraber araçtayken birden gürültü geldi. Ne olduğunu anlayamadım” dedi.

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.  

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2013 Pazar 12:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?