4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Ümraniye'de banka soygunu

ÜMRANİYE'DE BANKA SOYGUNU

Ümraniye'de bir banka şubesi, silahlı bir şahıs tarafından soyuldu. Bankada görevli güvenlik görevlisinin silahını da alan soyguncu yaklaşık 40 bin TL değerinde döviz ve Türk Lirası'nı alarak kayıplara karıştı. Soyguncunun kaçı anı, yol üzerindeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Alınan bilgiye göre; Ümraniye Alemdağ Caddesi 38 numarada bulunan bir banka şubesine gelen şahıs, güvenlik görevlisini silah tehdidiyle korkutarak silahını aldı. Güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra gişe görevlisinden 14 bin 415 TL, 8 bin 610 Dolar ve 5 bin 880 Avro alan soyguncu koşarak bankadan çıktı. Güvenlikçiye ait silahı yan binanın girişine atan soyguncu, çaldığı paralarla birlikte izini kaybettirdi. Banka görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri banka ve çevresinde parmak izi araştırması yaptı.

Çevrede bulunan güvenlik kameralarını da inceleyen polis ekipleri, soyguncunun yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Banka soygunu sırasında içeride bulunan bir müşterinin küçük çocuğu da olan biteni şaşkın gözlerle izledi. Polislerin ifadelerini almasından sonra bankadan çıkabilen müşteriler basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Soygunla ilgili bilgi almak için olay yerine gelen bankanın Bölge Müdürü ise " Biz de birşey bilmiyoruz, bilgi almak için geldik. Polis ile görüşeceğiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan; banka soygununu gerçekleştiren şahsın, kaçtığı sırada yol üzerindeki bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde soyguncu kaçarak uzaklaştığı sırada güvenlikçiden gasp ettiği silahı atarken, arkasından gelen güvenlikçi silahı yerden alıp soyguncunun peşinden koşarken görülüyor.

ÜMRANİYE'DE BANKA SOYGUNU
ÜMRANİYE'DE BANKA SOYGUNU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2011 Salı 17:36:00
Güncelleme :1 Mart 2011 Salı 18:33:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?