30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Ümraniye'de cinayet

Ümraniye'de 24 Temmuz'dan bu yana kendisinden haber alınamayan Mustafa Tepe'nin cesedine ulaşıldı. Cinayet zanlısı olarak yakalanan şahsın, Tepe'yi kendisini taciz ettiği için öldürdüğünü itiraf ettiği öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre 24 Temmuz'dan bu yana kendisinden haber alınamayan Mustafa Tepe isimli şahsın son olarak Ümraniye Çırçır Ormanı'nda görüldüğü haberini alan yakınları, bölgeye gelerek arama yaptı. Ardından Tepe'nin cesedine ulaşan yakınları, polise haber verdi. İnceleme başlatan polis ekipleri, Tepe'nin başı taşla ezilerek öldürüldüğünü belirledi. Ceset üzerinde bulunan cep telefonunu inceleyen polis ekipleri, telefon kayıtlarından Ramazan K.'ye ait SIM kartın bu telefonda kullanıldığını tespit etti.

Polis ekipleri bunun üzerine Ramazan K.'yi gözaltına aldı. Şahıs, yapılan ilk sorgusunda Ümraniye'de bir parkta tanıştığını belirttiği Mustafa Tepe'nin kendisini elle taciz ettiğini iddia etti. Ramazan K.'nin, Çırçır Ormanı'na birlikte giderken yolda Tepe'nin telefonuna kendi SIM kartını takarak bir görüşme yaptığını söylediği öğrenildi. Ormana vardıktan sonra taciz yüzünden aralarında bir tartışmanın çıktığını da öne süren şahıs, Mustafa Tepe'yi yerden aldığı taşla başını ezerek öldürdüğünü itiraf etti.
Ramazan K., ifadesinin alınmasının ardından Ümraniye Adliyesi'ne sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 17:43:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?