7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Ümraniye'de eski damada linç

ÜMRANİYE'de yaklaşık 15 yıl önce ayrıldığı eşini, yeniden birlikte yaşamak için ikna etmeye çalışan Erkan Çelik, aralarında kayınpederi ve baldızının da olduğu 8 aile ferdi tarafından linç edildi.

Erkan Çelik, kalbinden aldığı bıçak darbesi ile hayatını kaybederken lince katıldığı belirtilen 8 kişi savcılığa sevk edildi.

İnşaat işçisi Erkan Çelik şiddetli geçimsizlik nedeni ile yaklaşık 15 yıl önce eşi Serpil Taşlı’dan ayrıldı. Biri erkek biri kız, iki çocuğunun velayeti de kendisinde olan Çelik, ayrı bir evde yaşamaya başladı. İddiaya göre ayrılığı kaldıramayan Erkan Çelik, eşini hiç unutamadı. Zaman zaman alkollü olarak Kayınpederi Z.T.’nin kapısına dayandığı ileri sürülen Erkan Çelik, eşinin ailesi ile de tartıştı.

Geçen Pazar günü eski kayınpederi Z.T.’nin Ümraniye Cemil Meriç Mahallesi Çayırönü Caddesi’ndeki evine giden Erkan Çelik, eski baldızı H.T. (30) ile tartışmaya başladı. Çevredekiler tarafından uzaklaştırılan ve alkollü olduğu ileri sürülen Erkan Çelik, bir süre sonra tekrar eve gelerek bağırmaya başladı.
Bunun üzerine evden çıkan kayınpederi Z.T., eşi ve kızı H.T, ile çevrede bulunan akrabaları M.A (21), M.A.A (20), İ.K (21), R.Ç (19) ve M.Ç (18) Erkan Meriç’i dövmeye başladı. Bu sırada saldırganlardan birinin yanındaki bıçak ile saldırması sonucu kalbinden yaralanan Erkan Meriç, hayatını kaybetti.

KATİL KİM?

Olaydan sonra operasyon başlatan polis, Erkan Çelik’e saldıran aynı aileden 8 kişiyi tespit ederek gözaltına aldı. Zanlılardan hiçbiri bıçağı kullandığını kabul etmedi. Polis, ifadesini aldığı 8 kişiyi Ümraniye Adliyesi’ne sevk etti.
 

...
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 14:42:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?