30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Ümraniye'de güpe gündüz cinayet

Ümraniye'de, babasına ait lüks mobilya satış mağazasının önünde oturan üniversite öğrencisi Sait Kaya (25), düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırı sırasında yoldan geçen bir sürücü de, seken kurşunun başına isabet etmesi sonucu öldü.

Alınan bilgiye göre, Yeditepe Üniversitesi öğrencisi Sait Kaya (25), Ümraniye Nato Yolu Caddesi No: 73'te bulunan babasına ait Modern Leather Art Otoman Stil isimli lüks mobilya mağazasının önünde oturduğu sırada, kimliği belirsiz kişiler tarafından çapraz ateşe tutuldu. Kaya kanlar içinde yere yığılırken, saldırı sırasında 34 E 9738 plakalı otomobiliyle yoldan geçmekte olan Hami Tuküç de seken bir kurşuna hedef oldu.

Tuküç'ün başına isabet eden kurşun nedeniyle kontrolden çıkan araç, yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra park halindeki bir başka araca çarparak durabildi. Tuküç ve vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılan Kaya, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından mobilya dükkanı ve cesetlerin bulunduğu hastane, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından adeta abluka altına alındı. Güvenlik güçleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, acı haberi alan Kaya ve Tuküç'ün yakınları hastanede gözyaşı döktü.

Görgü şahitleri, "Birden silah sesleri gelmeye başladı. 7-8 el seri şekilde ateş edildi. Dükkan sahibinin oğlu dışarıda oturuyordu. Yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti" dedi. Bir başka görgü şahidi ise "Silah sesleri duyduk. Sürücüye kurşun isabet etmiş. Otomobil, park halindeki bir araca çarparak durabildi" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 17:13:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?