30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Ümraniye'de Kartal Yuvası

Bir süre önce faaliyetine başlayan Ümraniye Kartal Yuvası'nın resmi açılışı Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, bazı yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Mustafa Denizli ve bazı futbolcuların katılımıyla yapıldı. Açılışa Siyah-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Açılış törenine Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra Genel Sekreter Kenan Öner, Asbaşkan Behçet Ümitlen, yönetim kurulu üyeleri Halim Aydın ve Hakan Aksoy, teknik direktör Mustafa Denizli, Genel Müdür Sami Çoban, Kulüp Derneği Genel Koordinatörü Levent Çifter, Siyah-beyazlı futbolcular Bobo, Uğur İnceman, Ekrem Dağ, Korcan ile erkek ve bayan voleybol takımı oyuncuları da katıldı. Açılış kurdelasını Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli birlikte kesti.

Açılışa Siyah-beyazlı taraftarlar büyük bir ilgi gösterdi. Ümraniye Kartal Yuvası Mağazası önünde toplanan Siyah-beyazlı taraftarlar, Başkan Demirören'e, teknik direktör Mustafa Denizli'ye ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundular. Taraftarlar, mağazada futbolculardan imza almak ve birlikte fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Genel Sekreter Kenan Öner, basın mensuplarının Mustafa Denizli ile ilgili sorularına, "Mustafa Denizli çok iyi bir Beşiktaşlı. Umarım çok uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet eder" dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy ise, önlerinde 9 final maçı bulunduğunu kaydederek, "Önemli olan bu son dönemde tek yumruk olmaktır. Camiamız da şimdi tek yumruk oldu. Tek yumruk olduğumuz sürece de şampiyonluğa ulaşırız" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 12:28:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?