4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Ümraniye'de kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Ümraniye'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 1 bebek ölürken 4 kişi de yaralandı. Kazada bebeğini kaybeden yaralı anne, "yavrum" diye feryat etti. 

Kaza, saat 10:30 sıralarında TEM Otoyolu Ümraniye Çakmak Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Kadıköy istikametine seyreden 06 AN 2209 plakalı TIR, Onur Kara yönetimindeki 06 BB 8797 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kamyonet Sezai Sütçü yönetimindeki 34 VJN 96 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan bir bebek hayatını kaybederken, aynı aileden 4 kişi de yaralandı. 

Yaralanan anne Ayşe Sütçü, sedye ile ambulansa bindirildiği sırada bebeğini arayarak "yavrum" diye feryat etti. Eşinin ambulansa bindirildiğini gören hafif yaralı baba Sezai Sütçü ve oğlu da birbirine sarılarak teselli bulmaya çalıştı. Sezai Sütçü, yerde yatan bebeğinin cesedi başında sinir krizleri geçirdi. Gözyaşlarına boğulan baba oğulu polisler teselli etmeye çalıştı. Kaza yerine gelen ambulansta bulunan sağlık görevlileri de bebeğin hayatını kaybettiğini görünce üzüntüsünü gizleyemedi. 

Bebeğin cesedinin başına çökerek bekleyen sağlık görevlisinin büyük üzüntü yaşadığı görüldü. Kamyonet şoförü Onur Kara da gözyaşları içinde kazayı anlatarak, "TIR çarptı. Ne olduğunu anlayamadım" dedi. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, TIR sürücüsünü gözaltına aldı.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2008 Pazar 14:09:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?