6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Ümraniye'de korkunç cinayet

Ümraniye'de, şizofreni hastası olduğu öne sürülen bir kişi, eşini ve iki aylık hamile kızını boğarak öldürdü.

Olay, Ihlamurkuyu Mahallesi Atatürk Caddesi Kevser Sokağında gece saat 03.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, şizofreni hastası S. Alkan, odada uyuyan karısı Ruzkat Alkan ve misafirliğe gelen evli kızı Sevgi Arslan'ı boğarak öldürdü.

Gürültü nedeniyle mahallelinin ihbarı üzerine eve gelen polis, ayrı ayrı odalarda Ruzkat Alkan ve Sevgi Arslan'ın cesetlerini buldu.

Ruzkat Alkan ve kızı Sevgi Arslan'ın cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından önce Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne oradan da Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İki aylık hamile olan kızı Sevgi Arslan'ın üç yaşında bir çocuğu daha olduğu öğrenildi. Olaydan önce dayısına "Babam bizi öldürecek, bizi kurtarın" diye mesaj gönderdiği öne sürüldü.

Olayın ardından kapı önüne çıkan S. Alkan da polis tarafından gözaltına alındı.Cinayet zanlısı, Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. S.Alkan'ın şizofreni hastası olduğu ve bu nedenle evde kesici alet bulundurmadıkları iddia edildi.

Bir görgü tanığı olay yerine ilk kendisinin gittiğini belirterek, "Cesetler ayrı ayrı odalardaydı. Boğarak öldürmüş" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2010 Pazar 12:36:03
Güncelleme :1 Ağustos 2010 Pazar 13:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?