30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Ümraniye'de pompalı dehşeti

İSTANBUL, Ümraniye'de kardeş çocukları tarla anlaşmazlığı yaşadıkları kardeşlerinin yolunu kesti. Gruptakilerden Fatih Yılmaz, elektrik borcu bulunan patates tarlasını vermeyi reddeden öz amcasını önce tekme tokat dövdü sonra da pompalı tüfekle üzerine ateş açtı.


SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİ

İddiaya göre, İsmail Yılmaz ile ağabeyleri Mehmet Yılmaz ve Adem Yılmaz, Nevşehir’de patates yetiştirdikleri tarlanın sulama işinde kullandıkları elektrik yüzünden gelen 65 bin TL’lik faturayı ödeyemedi. Mehmet Yılmaz ile Adem Yılmaz, faturayı tarlanın sahibi görünen İsmail Yılmaz'ın ödemesini ve tarlayı kendilerine vermesini istedi.

İsmail Yılmaz bunu kabul etmeyince ağabeyleri tarafından tehdit edildi. Mehmet Yılmaz ile Adem Yılmaz, taksitle aldığı kamyonuyla hurda taşıyan kardeşlerinin yolunu kesip dövdü. İsmail Yılmaz, savcılığa başvurdu.

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Son olarak iki kardeş çocukları ile birlikte İsmail Yılmaz’ın yolunu hurda taşıdığı Dudullu’daki işyerinin önünde kesti. Olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre gruptakilerden bir kişi bıçak çıkarınca İsmail Yılmaz işyerine sığındı. Mehmet Yılmaz’ın oğlu Fatih Yılmaz önce amcasını acımasızca dövdü. Daha sonra ayrılan Fatih Yılmaz, kısa bir süre sonra elinde pompalı tüfekle döndü.

Amcasının sığındığı işyerine giren Fatih Yılmaz bir müddet içeriyi aradıktan sonra amcasını karşısında görünce elindeki pompalı tüfeği ateşledi. İsmail Yılmaz canını güçlükle kurtarırken Fatih Yılmaz ve beraberindekiler olay yerinden kaçtı.

BENİ KISKANIYORLAR

İhbar üzerine olay yerine gelen polis Yılmaz’ın ifadesini alarak kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı. İsmail Yılmaz bu olay üzerine savcılığa tekrar müracaat ederek can güvenliğinin olmadığını belirtti. İsmail Yılmaz şunları söyledi:

“Nevşehir’deki tarlamızda sulama yaptığımız için 65 bin TL elektrik borcu geldi. Ancak bu parayı ödeyemedik, tarla benim üzerime olduğu için ağabeylerim borcu benim ödememi ve tarlayı kendilerine vermemi istedi. Ben bunu kabul etmedim, ikisi de öz ağabeyim. Beni sürekli arayarak tehdit ediyorlar, ben olmasam bile üç çocuğumla karımı öldüreceklerini söylüyorlar. Savcılığa suç duyurusunda bulundum can güvenliğim yok, son olarak yeğenim Fatih Yılmaz ve beraberindekiler beni dövdü pompalı tüfekle ateş ettiler. Ağabeylerimin bu şekilde davranışlarının altında beni kıskanmaları da var. Yetkililerden yardım istiyorum

Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2009 Cumartesi 15:10:33
Güncelleme :26 Eylül 2009 Cumartesi 15:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?