30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Ümraniye'de Rıdvan Dilmen'li kura

Ümraniye Belediyesi tarafından organize edilen, "Geleneksel Ümraniye 2. Medya Kupası"nın kura çekilişi Rıdvan Dilmen tarafından yapıldı.

Ümraniye Belediyesi tarafından organize edilen, Geleneksel 2. "Ümraniye Medya Kupası"nın kura çekilişi Ümraniye Belediyesi'nde yapılan bir törenle gerçekleşti. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve sporcu Rıdvan Dilmen'in, çektiği kurada 32 takımın grupları belirlendi. Bu yıl 25 Mayıs- 7 Haziran 2009 tarihleri arasında yapılacak olan "Ümraniye Medya Kupası" gazete ve televizyon çalışanlarından kurulu mini futbol takımlarıyla kıyasıya mücadelenin sergilendiği ödüllü bir futbol turnuvası.

Fikstür çekiminde sırayla çekilen medya isimleri eşleştirilerek 4'er takımlı 8 ayrı grubun maçları belirlendi. Turnuva, Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor Kompleksi Halı Saha Tesisleri'nde yaklaşık 15 gün sürecek. Her akşam 2 sahada 8 maç oynanacak turnuva maçları 25 Mayıs 2009'da başlayıp 7 Haziran 2009 tarihinde yapılacak finalle sona erecek. Futbol Federasyonu'na bağlı profesyonel hakemler tarafından idare edilecek turnuva, 32 takımdan oluşan 4'erli 8 gruba ayrılarak grup maçları şeklinde sürecek.

Grup birincileri ve ikincileri, ikinci tur maçlarında karşı karşıya gelecekler. İkinci tur sonrasında çeyrek ve yarı finaller gerçekleştirilecek. Finale kalan takımlar 7 bin YTL ödül için kıyasıya mücadele edecekler. Turnuva sonucunda birinci olan takım 7 bin YTL, ikinci olan takım 5 bin YTL ve üçüncü olan takım 3 bin YTL ile ödüllendirilecek.

Kura çekimine göre çıkan sonuçlar ise şöyle;
"A Grubu: Yumurcak-NTV-STV Radyo- Vakit Gazetesi,
B Grubu: STV- Cumhuriyet Gazetesi-Yeni Şafak- Kanal A
C Grubu: Anadolu Kap.-ATV-Zaman-Dünya Gazetesi,
D Grubu: Star Gazetesi-Hilal TV- Kanal D Spor- Tercüman,
E Grubu: HaberTürk- TGRT Haber-TV5-Türkiye Gazetesi,
F Grubu: Kanal D-İHA-Kanaltürk-Show TV,
G Grubu: SKY Türk-Kanal 7- TV Net- TV 24,
H Grubu: CHA-Sabah-Mehtap TV-Lig TV".
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 16:21:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?