3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Ümraniye'de toplu nikah töreni

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, maddi imkansızlık nedeniyle evlenemeyen 5 çifti evlendirdi. Çiftlerin gelinlik ve damatlıklarından beyaz eşyaya kadar bütün masrafları belediye tarafından karşılandı. 

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, maddi imkânsızlık nedeniyle evlenemeyen 5 çifti törenle evlendirdi. Düğün kıyafetlerinden eşyalarına kadar bütün masrafları belediye tarafından karşılanan çiftlerin nikâhlarını da Başkan Hasan Can kıydı. 

Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen törene Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Poyraz ile çok sayıda davetli katıldı. Dünya evine girmenin mutluluğunu yaşayan çiftlerin nikah şahitliğini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın eşi Saliha Can ile Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım'ın eşi Servet Yıldırım yaptı. 

Nikâh töreninde bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, genç çiftlerin mutluluklarına vesile olmanın kendilerini çok memnun ettiğini söyleyerek "Aile kutsal bir müessesedir. Çünkü bir toplumun geleceği sağlıklı ailelerin kurulmasıyla mümkün olabilir. Ümraniye Belediyesi olarak her fırsatta dile getirdiğimiz sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda, maddi imkansızlık yüzünden evlenemeyen kardeşlerimizi evlendiriyoruz. Nikahlarını kıydığımız bu kardeşlerimizin bütün masraflarını belediye olarak biz karşıladık. Onların mutlu ve huzurlu bir şekilde dünya evine girmelerine vesile olmak bizim için de mutluluk verici. Maddi imkansızlıklardan dolayı evlenemeyen kardeşlerimizi evlendirmeye devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 14:22:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?