3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Ümraniye'de yine araç kundaklandı

Ümraniye'de park halindeki bir midibüs kimliği belirlenemeyen kişilerce kundaklandı.

Yanan araç kullanılamaz hale gelirken, saldırganlar kaçmayı başardı. Jandarma, olayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre olay Hamidiye Mahallesi Said-i Nursi Caddesi üzerinde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen iki saldırgan park halinde bulunan midibüsü, yanıcı madde atıp ateşe verdikten sonra olay yerinden koşarak uzaklaştı. Bir anda aracın yandığını gören çevre sakinleri durumu emniyet güçleri ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yanan midibüs kullanılamaz hale geldi. Olay yerine şerit çeken jandarma ekipleri, inceleme başlattı.

Saldırganların servis midibüsünü, molotof kokteyli atarak ateşe verdiğini ifade eden araç sahibi Erdal Ertürk, saldırganları görmediğini ve daha önceden bulunduğu semtte bu tarz olayların olmadığını söyledi.

Aracın alev aldığı sırada kendisinin sokağın başında bulunduğunu ifade eden bir görgü tanığı ise, "Minibüs birden alev aldı. Ardından 16-17 yaşlarında olduğunu sandığım iki kişi koşarak, yanımızdan geçti" şeklinde konuştu.

Jandarma konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Zaman
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2008 Cuma 02:26:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?