30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Ümraniye'de zincirleme kaza

Ümraniye'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, 1 kişi ölürken, 7 kişi de yaralandı.
Alınan bilgilere göre, ilk kaza, sabah saatlerinde TEM otoyolunun Çakmak köprüsü yakınlarında meydana geldi.

Mustafa Bendeş yönetimindeki 41 UC 696 plakalı midibüs, Ankara istikametine seyir halinde iken bir araca çarparak, kontrolden çıktı. Ortadaki refüjü aşarak karşı yöne geçen midibüs, Vildan Pekkan'ın kullandığı 34 DTY 85 plakalı otomobile çarptı. Kaza nedeniyle Pekkan'ın kullandığı otomobilin arkasından gelen 6 araçta ise zincirleme kaza yaptı.

Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri çağrılırken, araçlarda sıkışan 4 kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Bunlardan Nazmi Özkan (57) Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Yaralanan Hayri Özdemir ve Vildan Pekkan Ümraniye Eğitim ve Araştırma, Mustafa Bendeş ve Mehmet Güngör Tangun Göztepe Eğitim ve Araştırma, Bülent Yıldız ile Şehmuz Elkatmış da Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM otoyolu çift yönlü olarak yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı. Trafik, kazaya karışan araçların çekilmesi ve yolun temizlenmesinin ardından normale döndü.

Diğer kaza ise Ümraniye-Şile yolu Nevzat Demir tesisleri yakınlarında meydana geldi. M.A. yönetimindeki plakası alınamayan otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu orta refüje çarparak ters döndü. Kazada araç sürücüsü M.A. yaralanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 14:11:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aleyna bendeş IP: 78.177.28.xxx Tarih : 29.05.2009 16:10:29

ben mustafa bendeşin kız kardeşiyim abim konturolden çıkmadı.araba sürekli sağ sola yapa yapa gidiyormuş.bu yüzden abim öbür yola geçmiş ve arabanın içinde sıkışmış