4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Ümraniye'ye 4 yılda 85 park

Ümraniye Belediyesi, 4 yıllık süre zarfında yaptığı 85 parkla, ilçenin çehresini değiştirdi. 

2004 yılının Mart ayından bu yana çevre düzenlemelerinde yeni bir dönem başlatan Ümraniye Belediyesi, 4 yıllık süre içinde ilçeye 85 park yaptırarak rekor denebilecek bir başarıya imza attı. 

Özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği parklar, dinlenme ihtiyacı olanlar için de uğrak yeri oluyor. Yönetimi devraldıkları günden buyana Ümraniye'yi daha yaşanılır bir hale getirmeye çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hasan Can, "Merkezi iktidarda Başbakanımız Sayın Erdoğan ve ekibinin başarılı hizmetleri var. Ümraniye'de de bizim çabamız, gayretimiz ve hizmetlerimiz var. Dünya hızla değişiyor. Kentler her geçen gün nüfus ve trafik bakımından daha kalabalık ve hareketli hale geliyor. Ümraniye, İstanbul'un en büyük ilçelerinden birisi. Son yıllarda, yaptığımız çalışmalar aracılığıyla inşaat ve çevre alanında büyük gelişmeler yaşandı. 

Belediye olarak ilçemizin fiziki yapısının modern, çağdaş ve yaşanılabilir bir hale gelmesi için büyük çabalar sarf ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında ilçemizdeki parklar ve yeşil alanların arttırılması için önümüze bazı hedefler koyduk ve bu hedeflere ulaşmak için geceli gündüzlü çalıştık. 41 yılda Ümraniye'ye sadece 120 park yapıldı. Biz ise, Ümraniye'ye 4 senede 85 park kazandırdık. Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde oynayıp eğlenebilecekleri, vatandaşlarımızın da gezmek ve dinlenmek amacıyla faydalanabileceği yeşil alanlar ve parkların sayısını olması gereken düzeye getireceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 17:05:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?