30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Üniversite öğrencisinin sır intiharı

ÜNİVERSİTELİ BORA'NIN SIR İNTİHARI

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Bora Peker (20), Göztepe'de anneannesinin oturduğu 5. kattan atlayarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre, üniversite öğrencisi Bora Peker, yılbaşı akşamını beraber geçirmek üzere anneannesinin Göztepe'deki evine geldi. Tülin Perek, torunu ile birlikte yemek yedikten sonra dinlenmek üzere odasına çekildi. Bu sırada Bora Peker, henüz belirlenemeyen nedenle 5. kattan atlayarak intihar etti. Çevrede toplanan kalabalığın sesleri üzerine camdan bakan yaşlı kadın, yerde yatan torununu görünce büyük bir şok yaşadı.

Korku içinde aşağıya inen Tülin Perek'e, torununun öldüğü söylenemedi. Yaşlı kadın, üzeri örtülü cesedin başındaki yetkililere sık sık, "Neden hastaneye götürmüyorsunuz" diye sordu.

Bu sırada acı haberi alan üniversiteli gencin yakınları da olay yerine geldi. Yakınları, Peker'in ardından gözyaşları döktü. Gencin cenazesi, gerekli incelemelerin ardından Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 19:05:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ülmiye memis IP: 88.69.121.xxx Tarih : 24.08.2010 11:11:41

gencecik daha ömrünün baharinda piril, piril gencler neden böyle yapiyorlar aklim almiyor.lütfen gencler ne kadar zor durumda olursaniz olun, böyle birsey yapmayin.a llahin verdigi cani yalniz allah alir.her gecenin ardindan günes dogar.bunu herkes kafasina soksun.lütfen lütfen sizin yasayacak cok güzel günleriniz var önünüzde.