3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Üniversitede olaylar durulmuyor!

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde dün yaşanan gerginliğin etkisi bugün de devam etti. Fakülte girişinde karşı karşıya gelen öğrenci grupları arasında çıkan satır ve sopalı kavgada, 1 öğrenci kafasından yaralandı.

İletişim Fakültesi'nde eğitim gören karşıt görüşlü öğrenciler arasında dün başlayan gerginlik bugün de devam etti. Fakülte girişinde karşı karşıya gelen öğrenciler, görgü şahitlerinin ifadelerine göre satır ve sopalarla birbirine girdi.

Fakültenin önü bir anda karışırken, kavga sırasında bir öğrenci kafasına aldığı darbelerle yaralandı. Yaralı öğrenci, olay yerine gelen ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı öğrencinin ambulansa bindirilişi sırasında arkadaşları alkışlarla destek verdi.

Yaşanan gerginlik, takviye polis ekiplerinin müdahalesiyle sona erdi.

Dün İletişim Fakültesi'nde stand kuran sağ görüşlü öğrencilerle, standın hemen karşısında türkü söyleyip halay çekmeye başlamış, karşıt görüşlü öğrenciler arasında tartışma çıkmıştı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmüştü. Bıçak ve sopaların da kullanıldığı kavga sırasında 2 öğrenci kafasından yaralanmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 16:28:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?