1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Üniversiteli iki kızın korku dolu anları

Kadıköy'de Yeditepe Üniversitesi öğrencisi iki kız, gece geç saatlerde evlerindeki gürültü ile uyandı. İki öğrenci karşılarında 4 hırsızı görünce büyük korku yaşadı. Farkedilince balkondan inerek kaçan şüphelilerle polis arasındaki kovalamaca ise kazayla son buldu. Şüphelilerden ikisi, kaza yapıp takla attıkları çalıntı otomobilde yakalandı.

Olay, bugün saat 04.00 sıralarında Bakkalköy Ulusu Caddesi'ndeki İlyas Bey Apartmanı’nda meydana geldi. Binanın ikinci katına tırmanıp içeri giren 4 kişi önce evde değerli eşya aradı. Odaları gezen şüpheliler, bir dizüstü bilgisayar ve bazı değerli eşyaları alıp çıkmak üzereyken ev sahipleri tarafından fark edildi.

Hırsızlarla yüz yüze gelen Yeditepe Üniversitesi öğrencileri Eda Arkoç ve İpek Oya Kural hemen polisi aradı. Şüpheliler geldikleri şekilde balkondan inerek çalıntı olduğu anlaşılan otomobille olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis şüphelileri Şile Yaylalı Köyü’nde farketti. Yaşanan kovalamacada otomobilin kontrolünü yitiren şüpheliler kaza yaptı.

Takla atan otomobildekilerden Suat Meydan yakalandı. Diğer 3 şüpheli ise kaçtı. Çevrede inceleme yapan polis ekipleri şüphelendikleri Maşallah Türkmen’i de yakalayarak polis merkezine götürdü. Öğrenciler yüzleştirildikleri Türkmen’in eve giren kişilerden biri olduğunu söyleyince Maşallah Türkmen de gözaltına alındı. Şüphelilerin kaza yaptığı otomobilde yapılan incelemede iki genç kızın evinden aldıkları dizüstü bilgisayar ile bir miktar esrar maddesi ve bir tabanca ele geçirildi. Polis kaçan iki şüpheliyi arıyor.
DHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2007 Salı 12:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?