7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Üniversiteliler Beyaz'ı ağırladı

ŞOVMEN BEYAZ Bİ'SOLUK KAFE'YE KONUK OLDU

Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri, ünlü şovmen Beyaz'ı Bi'Soluk Kafe'de konuk etti.

Ünlü şovmen Beyaz, DenizBank'ın üniversite öğrencilerine yönelik yeni ürünü Paso Bonus'un düzenlediği "Beyaz Size Geliyor!" etkinliği için Bahçeşehir Üniversitesi'ne konuk oldu. Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Beyaz, kendisiyle ilgili merak edilen soruları cevapladı. Bi'Soluk Kafe'nin ziyaretçi defterini imzalayan ve Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri ile fotoğraf çektiren Beyaz, öğrencilerle yaptığı sohbette kulüp ve kafeyle ilgili, "Çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Önemli olan bu kafe de değil yaptırılan bir veya 20 bilgisayar bağışı da değil, önemli olan niyet. Sizde bu niyet varmış, o olduktan sonra da her şey olur. Tebrik ederim" dedi.

Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü tarafından kurulan ve ürünleri Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri tarafından yapılan ve satılan Bi'soluk Kafe'den elde edilen gelirin tamamı "Anadolu Çiçekleri" projesi kapsamında ihtiyaç sahibi okul ve öğrenciler için kullanılıyor. Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü geçtiğimiz günlerde Gripin grubunun katılımıyla ikinci şubesini açtı.

Sosyal Sorumluluk Kulübü Bi'Soluk Kafe'nin açılışından bu yana geçen kısa süreye rağmen, Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerinin gösterdiği ilgi sayesinde buradan elde edilen gelirle Mardin Nusaybin Kaymakam Bülent Pekdemir İ.Ö.Okuluna 20 bilgisayarlı Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü Bilgisayar Dersliğini kazandırdı. Yine kafeden elde edilen gelirle Van Merkez Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nda okuyan 200 öğrenciye mont ve ayakkabıdan oluşan hediye paketleri dağıtıldı ve ayrıca okulun ana sınıfının daha iyi eğitim verebilmesi için bütün ihtiyaçlarını giderecek sayıda oyuncak ve eğitici setler ile okul kütüphanesine 1114 adet kitap armağan edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 13:45:05
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 17:02:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?