30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Unkapanı Köprüsü'nde kaza: 9 yaralı

Unkapanı Köprüsü'nde gece saat 01.00 sıralarında bir otomobilin ters şeride girmesi sonucu meydana gelen kazada 9 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Sürücüsünün ismi açıklanmayan 34 FT 4528 plakalı TATA marka otomobil, Fatih'ten Taksim istikametine seyrederken karşı yola geçerek Cemal Kaya'nın kullandığı 34 TAN 88 plakalı taksiyle çarpıştı. Daha sonra kendi şeridine geçen TATA marka otomobil, aynı yönde seyreden Erkan Esen'in kullandığı 34 TZA 60 plakalı dolmuşa çarptı. Kazada 1'i ağır toplam 9 kişi yaralandı. Yaralılara olay yerinde sağlık ekipleri tarafından müdahalede bulunuldu. Bu sırada Unkapanı Köprüsü üzerinde trafik felç oldu.

Olay yerinde bulunan trafik ekipleri çareyi köprünün trafiğini kesmekte buldular. Kazada yaralanan vatandaşlar ise olay yerinde uzun süre kazanın şokunu atlatamadı. Kaldırımda yaralı olan vatandaşlar birbirlerini teselli ederken, birara olay yerine gelen bir yaralı yakını ise gözyaşlarını tutamadı. Kazada yaralanan 9 kişi, ambulanslarla Şişli Etfal, Vakıf Gureba ve Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Unkapanı Köprüsü, uzun süre araç trafiğine kapatıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 11:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?