1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Ünlü Dj Malika İstanbul'da

Dünyaca ünlü Rus DJ Malika, Beyoğlu'nda bir kulüpte gösteri yapmak üzere İstanbul'a geldi. 

Dünyanın birçok ülkesinde gösteri yapan esmer güzeli ünlü DJ Malika, İstanbul'a gelişinde gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

Türkiye'ye ilk defa geldiğini belirten Malika, Reşat Nuri Güntekin'in romanından çok etkilendiğini söyledi. Malika, "Türkiye'ye ilk defa geliyorum. Çok güzel bir yer olduğunu biliyorum. 

Türkiye'yi daha çok kitap, dergi ve televizyonlardan biliyorum. Bir de Reşat Nuri Güntekin'in kitabından. Güntekin'in 'Çalı Kuşu' isimli kitabını okumuş ve çok etkilenmiştim. Burada hayranlarıma sürprizlerim olacak. Aynı zamanda canlı olarak da şarkı söylüyorum ama biraz hastayım" diye konuştu. 

Dünyaca ünlü esmer güzeli Malika, Cuma gecesi Taksim Dali Clup'ta DJ kabinine geçerek gösteri yapacak. Malika'nın, 24 saat yanında duracak özel lüks bir otomobil, havuzlu otel, sauna, son sistem set-up sistemi ve İstanbul turu gibi şartlarla İstanbul'a geldiği öğrenildi.
Öte yandan, Malika'nın gösteri yapacağı Dali Clup'ta gösteriyi izlemek isteyen gençlerin yoğunluk oluşturduğu belirtildi.
İha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2007 Cuma 01:07:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?