8
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Ünlü kebapçıda kurşun yağmuru

Bakırköy’de, eski ortak oldukları öğrenilen Matbacı işadamı Enver Erdoğan, aynı masada yemek yediği işadamı arkadaşlarına kurşun yağdırdıktan sonra silahıyla intihara teşebbüs etti

Florya’daki Kaşıbeyaz Restoran’da yemek yiyen matbaacı işadamı Enver Erdoğan, eski ortakları Cüneyt Bulum ve Ayhan Soylu’ya kurşun yağdırdı, ardından silahı başına dayayıp ateşledi. Bulum yaşamını yitirirken, Erdoğan ve Soylu ağır yaralandı.

İstanbul Florya’daki ünlü et lokantası Kaşıbeyaz Restoran’da dün kan döküldü. Matbaacı işadamı Enver Erdoğan (50) eski ortakları Ayhan Soylu (43) ve Cüneyt Bulum (56) ile ismi öğrenilemeyen bir kişi ile dün saat 17.30 sıralarında restoranda buluştu. İddaya göre bir süre sonra ismi öğrenilemeyen kişi masadan kalkarak restorandan ayrıldı. Ardından Enver Erdoğan, şoförünü cep telefonu ile arayarak masaya gelmesini söyledi. Erdoğan bu sırada cep telefonundan bir yeri arayıp konuştuktan sonra telefonunu şoförüne teslim etti. Masaya yönelen işadamı belinden çıkardığı ruhsatlı tabancasını eski ortaklarına doğrultarak kurşun yağdırdı.

Restoranda yemek yiyen müşterilerin gözü önünde meydana gelen olayda, işadamının silahından çıkan kurşunların isabet ettiği eski ortakları kanlar içinde yere serildi. Eski ortaklarını vurduktan sonra silahı başına dayayan işadamı, tetiğe basacağı sırada şoförü elini iterek engellemek istedi. Ancak silahın ateş alması sonucu kurşun Erdoğan’ın başına isabet etti. Üç işadamından Cüneyt Bulum aldığı kurşun yaraları sonucu yaşamını yitirirken ağır yaralanan Erdoğan ile inşaatçı işadamı Ayhan Soylu hastaneye kaldırıldı. Restoranda onlarca kişinin gözleri önünde meydana gelen ve büyük paniğe yol açan olaydan sonra polis ekipleri, restoranda delil araması yaparak güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme altına aldı. 

...
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2012 Pazartesi 10:00:48
Güncelleme :10 Eylül 2012 Pazartesi 13:15:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?