30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Ünlüler umut olacak

www.GittiGidiyor.com, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı ve Türkiye'nin ünlü isimleriyle birlikte çocuklar için kolları sıvadı.


Ebru Gündeş'ten Serdar Ortaç'a, Galatasaraylı futbolculardan Hande Yener'e kadar birçok ünlü ismin bağışladığı özel eşyalar 31 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında www.GittiGidiyor.com 'da açık artırmaya çıkarılıyor.
"Ünlülerle El Ele Aile Evi'ne" sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki açık artırmadan elde edilecek tüm gelir maddi sorunları nedeniyle tedavisine devam edemeyen çocukların tedavilerini sürdürebilmeleri için Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) tarafından başlatılan Aile Evi kampanyasına bağışlanacak.
"Ünlülerle El Ele Aile Evi'ne" sosyal sorumluluk projesi kapsamında 31 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi http://www.GittiGidiyor.com 'da gerçekleştirilecek açık artırmaya birbirinden ünlü isimler özel eşyaları ile destek vermeye hazırlanıyor.
Ebru Gündeş'in yalnız kaldığı zamanlarda çaldığı keman, Tolga Karel'in kendisine uğur getirdiğine inandığı at, Nurgül Yeşilçay'ın Cannes Film Festivali'nde giydiği ayakkabı, Serdar Ortaç'ın en sevdiği tişört, Galatasaraylı sporcuların kramponları kanserli çocuklar için umut olacak.
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Kliniği Hematoloji - Onkoloji Servisi'nde çocukları tedavi görmekte olan aileler ile hekimlerinin bir araya gelmeleriyle kurulan KAÇUV, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavi gören kanserli çocukların ailelerinin konaklaması için Aile Evi kampanyasını başlattı. "Ünlülerle El Ele Aile Evi'ne" projesi kapsamında http://www.GittiGidiyor.com 'da gerçekleştirilecek açık artırmadan elde edilecek gelirle, maddi sıkıntılar nedeniyle tedavileri aksayan çocukların tedavilerinin
sürekliliğini sağlamak ve çocuklara aile sıcaklığı ile birlikte poliklinik hizmetinin verilmesi için aile evleri açılacak.

İha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2009 Çarşamba 12:53:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?