4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Ünlülere ait eşyalar sergileniyor

Este World Güzellik ve Estetik Merkezi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında birçok ünlü tarafından tasarlanan ya da bağışlanan objelerden oluşan 'Sıra Sizde' adlı serginin tüm geliri, Arama ve Kurtarma Derneği'ne (AKUT) bağışlanacak.


Este World Güzellik ve Estetik Merkezi Altunizade Şubesi, AKUT yararına 15 gün boyunca sürecek bir sergiye ev sahipliği yapıyor.

Dün açılışı yapılan sergi kapsamında, birçok ünlünün özel eşyaları ve proje için ürettikleri objeler satışa sunuluyor. Sergide Perihan Savaş, Ahmet Selçuk İlkan, Ferdi Tayfur, Cüneyt Arkın, Özlem Tekin, Kayahan, Demet Akalın, Edip Akbayram, Reyhan Karaca, Niran Ünsal, Ceyhun Yılmaz ve Yılmaz Morgül gibi ünlü isimlerin özel eşyaları ve proje için ürettikleri objeler yer alıyor.
Serginin açılışının yapıldığı ilk dakikalarda, Cüneyt Arkın'a ait bir kravat 500 YTL'ye satıldı. Güngör Otomotiv Yönetim Kurulu üyesi Sinem Güngör Özel kravatı satın alırken, "Cüneyt Arkın çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir sanatçı. O yüzden sergide onun kravatını görünce satın almayı düşündüm" dedi.

..
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 00:53:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?