4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Ünlülerin 'Ergenekon' yakınlaşması

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan tiyatro sanatçısı Nurseli İdiz ve menajer Seyhan Soylu yaş günlerini birlikte kutladı. Seyhan Soylu, "Gözaltından sonra en büyük desteği AK Parti'den aldım" dedi.

Tiyatro sanatçısı Nurseli İdiz ve 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu, doğum günlerini Taksim Tepebaşı Kazablahka Revan Restoran'da kutladı. İdiz ve menajer Seyhan Soylu, doğum günü pastayı kestikten sonra, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Seyhan Soylu, "Nurseli ile aynı gün doğmuşuz. Son aylarda yaşadığımız bu sıkıntılardan dolayı yaş günümüzü kutlayamamıştık. Kısmet bugünmüş. Kadının yaşı sorulmaz ama ben 18, Nurseli İdiz ise 27 yaşına girdi" diye konuştu.


Zor günler geçirdiğini hatırlatan Seyhan Soylu, "Cumhuriyet kadınlarıyla ilgili Ankara'da yaptığımız bir defilede kahramanlar gibi karşılandık. Bize en büyük desteği AK Parti verdi. Yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkanlığına adayım. Gelecek olan tüm tekliflere açığım" dedi.


Nurseli İdiz, 'Cumhuriyet Kadınları' defilesinin devam ettiğini belirterek, "Ben de bu projenin içindeyim. Bugün yaş günümü kutladım. Tesadüf Seyhan Soylu'yla aynı gün doğmuşuz . Bu arada Çiğdem Savaş adlı manken Tansu Çiller'e benzemek için yaptığı estetik ameliyat ile projenin önüne geçti. Projeye büyük zarar verdi. Onun yerine şimdi Türk Sanat Müziği sanatçısı Nurdan Torun, Tansu Çiller'i canlandırıyor" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 18:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?