2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Üsküdar'da cinayet

Üsküdar'da silahlı bir kişi, İstanbul Üniversitesi'nde görevli Doçent Doktor İbrahim Hail Zarif'le hemşire olan eşi Sevim Zarif'i kurşun yağmuruna tuttu. Sevim Zarif olay yerinde hayatını kaybederken, Doçent Doktor İbrahim Hail Zarif ise yaralandı. Polis ekipleri milli piyangocu kılığında olduğu iddia edilen şahsı yakalamak için soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Üsküdar Zeynep Kamil Hastanesi'nde meydana gelen olayda silahlı Y.Ö, İstanbul Üniversitesi'nde görev yapan Doçent Doktor İbrahim Zarif ile hemşire olduğu öğrenilen eşi Sevim Zarif'i (42) kurşun yağmuruna tuttu. Olayda Sevim Zarif vücuduna isabet eden kurşunlarla hayatını kaybederken, yaralanan İbrahim Halil Zarif ise Zeynep Kamil Hastanesi'nin acil servisine kaldırıldı. Sevim Zarif'in cansız bedeninin yanında bulunan çanta dikkat çekerken, gazete kağıtlarının uçması üzerine talihsiz kadının cesedi örtüyle kapatıldı. Olayın ardından polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak olay yerinde delil çalışması yaptı. Görgü tanıklarının ifadesini alan polis ekipleri, 1.75 boyunda olduğu öğrenilen milli piyango satıcısı kılığında olduğu iddia eden şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Görgü tanıklarından biri, "4 el silah sesi duyduk. Dışarı çıktığımızda elinde silah olan şahıs önce kadına iki el ateş etti. Kadın yaralı olarak kaçmaya çalıştı, düştü. Diğerine de ateş eden şahıs kaçtı" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2007 Pazar 17:30:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ELİF AKKAYA IP: 212.156.63.xxx Tarih : 21.07.2008 21:22:59

Sevim'ciğim aramızdan ayrılalı yarın tam bir yıl olacak.Yaşamıyor olmanı hala kabüllenemiyorum.Yaşama bu denli bağlı;her şeye kafa tuterken haksızlık diye düşünüyorum,SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM,HALA TLF ARADIĞIMDA SİTEMKAR SESİNİ DUYACAKMIŞIM GİBİ GELİYOR.ARKADAŞLIK DOSTLUK HALKAMIZIN EN GÜÇLÜ HALKASISIN.ŞU ANDA BİLE BU GÜCÜN DEVAM EDİYOR.HER DAİM BİZİMLESİN.