2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Üsküdar'da cinnet: 2 ölü, bir yaralı

Üsküdar'da cinnet geçiren bir kişi kız kardeşiyle sevgilisini tabancayla öldürdü. Zanlı, yaralıları hastaneye götürmek isteyen bir taksiciyi de bacağından vurduktan sonra kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, B.E. (28) Üsküdar Hekimbaşı Ofis Kent'teki evinde sevgilisi olduğu iddia edilen N.Y. ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. B.E, daha sonra kız kardeşi N.E'yi arayarak eve gelmesini istedi. Eve 34 TJE 43 plakalı K.Y'nin kullandığı taksi şoförüyle gelen N.E, otoparkta karşılaştığı ve ağabeyinin sevgilisi olduğu iddia edilen N.Y'yi dövülmüş vaziyette buldu.

Bayanın arkasından otoparka kadar gelen B.E. burada elindeki silahla kız kardeşi N.E. ve sevgilisi N.Y'yi silahla ağır yaraladı. Bu esnada olay yerinde bulunan taksi şoförü ağır yaralıları taksisine bindirerek hastaneye götürmek istedi. B.E, taksi şoförünü araçtan inmesi için tehdit ettikten sonra red cevabını alınca tabancasında bulunan son kurşunu da taksicinin bacağına sıktı.

Taksi şoförü daha sonra yaralı bir şekilde yerde yatan yaralı kadınları arabasına alarak hastaneye götürdü. Hastaneye kaldırılan yaralılar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı taksi şoförü K.Y. ise burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi de yaralayan B.E. olayın ardından 34 NBE 63 plakalı bir otomobille olay yerinden kaçtı.

Saldırıda ölümden dönen taksi şoförü K.Y, "2 bayan vurulduktan sonra onları aracımla hastaneye götürmek istedim. Beni önce tehdit etti sonrada silahla yaraladı. Ancak ben yaralı halde ağır yaralı bayanları hastaneye getirdim" dedi.
Öte yandan B.E'nin kız kardeşine ait evlilik cüzdanı üzerinde yer alan fotoğrafları çıkararak yerine sevgilisi ve kendisinin fotoğraflarını yapıştırmış olması dikkat çekti. Soruşturma başlatan polis, saldırganın daha öncede emniyette sabıka kaydının bulunduğu belirledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2006 Çarşamba 01:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?