30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Üsküdar'da kaza: 4 yaralı

Üsküdar E-5 Karayolu Altunizade kavşağında meydana gelen kazada biri polis dört kişi yaralandı. Yaralıların ambulansa konması sırasında durumu yaralı polis memuruna göre daha ağır olan vatandaşın ambulansa alınmaması vatandaşların tepkisini çekti.

Kaza saat 05.00 sıralarında Üsküdar E-5 Karayolu Altunizade kavşağında meydana geldi. Kaza yapan araca ve yaralılara müdahale etmek için duran trafik polislerine arkadan başka bir özel araç çarptı. Çarpma sonucu biri polis dört kişi yaralandı. Sürücülerden biri araç içerisinde sıkıştı.

Araç içerisinde sıkışan sürücü olay yerine gelen itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Kaza sonrası panik yaşandı. Yerde yatan yaralılara vatandaşlar müdahale etti. Olay yerinde ambulansta bulunan görevliler ile tartışan vatandaşlar çifte standart olduğunu belirterek durumu ağır olan yaralı vatandaş yerine yaralı polis memurunun önce hastaneye sevk edilmesine tepki gösterdi.

Öte yandan polis olay yerinde vatandaşlar olmasına rağmen basın mensuplarını kaza mahallinden uzaklaştırmak istemesi dikkat çekti. Kaza sonrasında yolun tamamının trafiğe kapanmasına tepki gösteren vatandaşlar uçaklarına yetişmek zorunda olduklarını belirterek polis ile tartıştı.

Vatandaşların tepkisi üzerine polis müdürünün devreye girmesi ile yol
tek şerit olarak trafiğe açıldı. Kaza nedeni ile köprü çıkışında trafik yoğunluğu oluştu.

Yaralılar bölgede bulunan çeşitli hastanelere sevk edilirken durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2009 Pazartesi 09:19:29
Güncelleme :21 Eylül 2009 Pazartesi 09:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?