4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Üsküdar'da kumarhane baskını

Üsküdar'da tripleks villaya baskın düzenlendi. Bahçe kapısının açılamadığı baskında, polis ekipleri merdiven kullanmak zorunda kaldı. Baskında 25'i bayan, 85 kişi gözaltına alındı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Kumar Masası ekipleri saat 01.30 sıralarında Büyük Çamlıca, Turistlik Çamlıca Caddesi, 2 numarada bulunan, emlak organizatörlüğü adı altında çalışan ve 9 güvenlik kamerası ile gözetlenen tripleks villaya baskın düzenledi. Tel örgüler ile korunan villada kumar oynandığı gerekçesi ile düzenlenen baskında, villa önüne gelen polis ekipleri, içeride bulunan bekçiden bahçe kapısını açmasını istedi ancak bekçi kapıyı açmadı ve villanın içine girdi. Bunun üzerine polis ekipleri kapı dışına 2 merdiven dayadı ve bahçeye indi. Hızlı bir şekilde içeriye giren polis ekipleri, kumar oynayan ve çalışan 85 kişi ile karşılaştı. 

İçeride inceleme yapan ekipler, 2 adet rulet masası, çok sayıda oyun pulu ve kaçak içki ele geçirdi. Yapılan baskın sonrasında aralarında çalışanların da bulunduğu 25'i bayan, toplam 85 kişi Asayiş Şubesi'ne götürüldü. Çok sayıda minibüs ile resmi işlemleri yapılmak üzere alınan şahısların rahat tavırları dikkatlerden kaçmazken, bazı kişiler kendilerini görüntüleyen gazetecileri ve kendilerini, minibüs içinde cep telefonu ve dijital fotoğraf makineleri ile görüntüledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 09:35:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?