4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Üsküdar'da sapık dehşeti!

Üsküdar'da arkadaşlık kurduğu 17 yaşındaki genç ile cinsel ilişkiye girmek isteyen bir kişi, isteğini kabul etmeyen gence tecavüz etmek istedi.

Başına gelen bu olay sonrasında kaçmak isteyen gencin parasını da gasp eden sapık, genci bıçakla ağır yaraladı. Yaralı hastanede tedavi altına alınırken, kısa sürede yakalanan ve sabıkalı olduğu öğrenilen saldırgan ise suçlamaları kabul etmedi.

Olay saat 02:00 sıralarında Üsküdar Selimiye Harem İskele Caddesi üzerindeki bir parkta meydana geldi. İstanbul'daki abisini ziyarete etmek üzere Sakarya'dan gelen 17 yaşındaki Soner T. isimli gencin abisine ulaşamadığını gören Mustafa Keklik(32) genci yanına alarak yardımcı olabileceğini söyledi. Soner T.'yi Haydarpaşa Garı'ndan alan Mustafa Keklik, Harem Otogarı yanında bulunan ormanlık alanın içindeki parka gelerek geceyi burada geçirebileceklerini söyledi. Mustafa Keklik bu sırada alkol almaya başladı. Bir süre sonra Soner T.'ye kendisiyle cinsel ilişkiye girmesini teklif eden Keklik, isteğini kabul etmeyen gencin üzerine saldırdı. Kaçmaya çalışan Soner T'nin bir miktar parasını gasp eden Mustafa Keklik, genci bacağından ve yüzünden bıçaklayarak kayıplara karıştı.

Kanlar içinde yere yığılan Soner T. sürünerek sokağa geldi ve yardım bekledi. Yardım gelmeyeceğini anlayan Soner T. daha sonra Harem Otogarı Polis Noktası'na sığındı. Polislerin çağırdığı ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Soner T.'nin hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Öte yandan Soner T.'nin verdiği eşgal doğrultusunda harekete geçen polis, saldırganın peşine düştü. Polis ekipleri Mustafa Keklik'i bir akaryakıt istasyonunda yakaladı. Gözaltına alınan Mustafa Keklik'in memleketi Diyarbakır'da bir cinayet ve iki adam yaralamak suçundan hüküm giydiği ortaya çıktı. Üsküdar Asayiş Büro amirliği'ne götürülen Keklik yarın adliyeye çıkarılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 18:19:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?