4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Üsküdar'da satırlı dehşet

Burcu Minaz evlerinin önünde, annesinin eski erkek arkadaşı tarafından evliliklerine karşı çıktığı gerekçesiyle 7 satır darbesiyle öldürüldü.

İSTANBUL’da TIR şoförü Mehmet Hayri Şerefoğlu (40), önceki gece, bir süre birlikte yaşadığı ancak evlenmek üzereyken ayrıldığı Necla Şılga’nın Üsküdar’daki evine gitti. Şerefoğlu, bu sırada çalıştığı emlak şirketinden arkadaşı Sezai Aslan ile eve dönen Şılga’nın kızı Burcu Minaz (26) ile karşılaştı.

Annesiyle evlenmesine karşı çıkmakla suçladığı Burcu Minaz ile tartışan Mehmet Hayri Şerefoğlu, yanında getirdiği satırla genç kıza saldırdı. Boyun, sırt, göğüs ve bacaklarından aldığı 7 satır darbesiyle ağır yaralanan Burcu, ambulansta öldü.

Para bitince beni terketti

Mehmet Hayri Şerefoğlu’nu durdurmaya çalışan Sezai Aslan da boynundan hafif yaralandı. Dün saklandığı yerde yakalanan Şerefoğlu ifadesinde, "50 bin YTL’ye TIR’ımı sattım. Para bitince Necla beni terk etti. Necla ile konuşmaya gitmiştim. Barışmazsa öldürecektim. Ben Burcu’yu öldürmek istememiştim" dedi. Polis, Necla Şılga’nın olay sırasında Bodrum’da olduğunu açıkladı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 09:32:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seviye örnek IP: 78.172.144.xxx Tarih : 25.09.2008 21:07:00

haberi okuduktan sonra şok oldum.allah rahmet eylesin.yazık oldu . annesine olması gerekiyordu çocuğuna oldu.çok üzüldüm çünki burcu elimde büyüdü.annesi babası 15-20 yıllık ahpabımızdı.o nejla olacak şe......z.benimde yuvamı yıktı 20 yıllık evliliğim onun yüzünden yıkıldı.alma mazlımun ahını çıkar aheste aheste.babasından çok özür diliyorum böyle yazdığım için.babası çok temiz aile çocuğudur ama nejla için aynı şeyi söyleyemiyorum.yavrum burcu mekanın cennet olsun sen bunlarıhak etmedin keşke senin akıbetin annene olsaydI.ALLAH RAHMET EYLESİN.BABASINA VE TÜM YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM