6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Üsküdar'ın göbeğinde çatışma

İstanbul Üsküdar'da "dur" ihtarına uymayan bir kişi, polise silahla karşılık verdi. Silahlı şüpheli, çıkan çatışmada ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Bağlarbaşı mahallesi Boybey sokak üzerinde sabah saat 05.00 sıralarında paltolu ve başörtülü bir kişiyi gören polis ekipleri, "dur" ihtarında bulundu. Polislerin kendisini farkettiğini gören zanlı belinden çıkardığı silahla polis ekiplerine ateş etmeye başladı.

Daha sonra Boybey sokak üzerindeki bir çocuk parkına kaçan zanlı polis ekiplerinin silahını bırakması talimatına uymadı. İsminin Bilal Kunt (44) olduğu öğrenilen zanlı Ümraniye Başsavcısı'nın gelmesini istedi. Park içinde bir o yana bir bu yana giden Kunt, polise zor anlar yaşattı. Polisin "Bırak silahını buraya gel Bilal" demesine "Sizinle işim yok, Ümraniye Başsavcısı buraya gelecek" diyerek karşılık verdi. Parkın içinde polisin teslim ol çağrılarına uymayan ve polise ateş etmeye başlayan Kunt, polis ekiplerinini karşılık vermesi sonucunda ayağından vuruldu.Olay yerine gelen Ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırılan Kunt'un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

...
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2010 Salı 10:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?