4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Uslanmaz dolandırıcı yine gözaltında

Kurduğu paravan şirketler üzerinden hakkında çok sayıda arama kararı bulunan ünlü dolandırıcı F.S uzun bir aradan sonra yeniden gözaltına alındı. 

Daha önce 'Limuzinli Dolandırıcı' tabiriyle gündeme gelen F.S, 80 ayrı suçtan yakalanmış ve bir süre cezaevinde kalmıştı. 

2005 yılında cezaevinden çıktıktan sonra ''karşılıksız çek'', ''dolandırıcılık'' ve ''resmi belgede sahtecilik'' suçlarına yeniden karıştığı gerekçesiyle hakkında yaklaşık 30 ayrı arama kararı bulunan F.S, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kadıköy'de gözaltına alındı. Suadiye'deki bir iş yerine düzenlenen operasyonda yakalanan F.S daha sonra emniyet müdürlüğüne getirildi. F.S emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. 

Ankara, Antalya, Bursa, Konya, Elazığ, Susurluk, Bandırma ve İstanbul'da onlarca "dolandırıcılık", "sahte çek düzenleme" ve "evrakta sahtecilik" suçuna karışan F.S, 10 yıl süreyle polisten kaçmayı başarmıştı. F.S daha sonra Ümraniye'de gittiği bir kurban pazarında karşılıksız çekle 9 büyük baş hayvan almak isterken şikayet üzerine tesadüfen yakalanmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 21:12:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?