4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Üst geçitten atladı, hayatını kaybetti

Avcılar'da eşiyle tartıştıktan sonra bunalıma giren Binnaz Serin Rüzgar, üst geçitten karayoluna atladı. Üzerinden onlarca araba geçen Binnaz Serin Rüzgar, feci şekilde parçalanarak can verdi.


Olay, bugün saat 02.00 sıralarında 0-1 Karayolu Avcılar Lisesi önüde meydana geldi. İki çocuk annesi Binnaz Serin Rüzgar, düzenli bir işi olmadığı gerekçesiyle ismi öğrenilemeyen eşiyle Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Karadut Sokak Numara 209/1’deki evlerinde tartıştı. Tartışma sonrası bunalıma giren Binnaz Serin Rüzgar evden ayrıldı, bir süre yürüdükten sonra üst geçite çıktı, kendisini karayoluna bıraktı. Onlarca otomobil üzerinden geçen ve yaklaşık 70 metre sürüklenen Binnaz Serin Rüzgar, parçalanarak can verdi.


Binnaz Serin Rüzgar eve dönmeyince, oğlu Zafer, yanına kız kardeşini de alarak Firuzköy Polis Merkezi’ne kayıp başvurusunda bulunmaya gitti. Polis memuru eşkali alırken, bir yandan da intihar olayına bakan ekiplerle irtibata geçti. Eşkalin tutması üzerine iki kardeş, olay yerine götürüldü. Gazete parçalarıyla örtülü cesedin annesine ait olduğunu teşhis eden Rüzgar kardeşler gözyaşlarına boğuldu, sinir krizleri geçirdi. İki kardeş polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi.
Binnaz Serin Rüzgar'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Özel Avcılar Haspital morguna kaldırıldı.


Zafer Rüzgar ifadesinde, anne ve babasının sık sık kavga ettiklerini ve bir süredir ayrı yaşadıklarını söyledi. Binnaz Serin Rüzgar'ın eşinin ise olay sonrası ortadan kaybolduğu belirtildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 09:41:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?