2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Uyuşturucu evine şafak baskını

Aldığı ihbar üzerine Kadıköy'de eve baskın düzenleyen polis ekipleri bir miktar esrar ele geçirdi. Evin terk edildiğini anlayan polis ekipleri, daha önce de uyuşturucudan sabıkalı olduğu belirlenen kişiyi evde bulduğu aile resimlerinden tespit etti. Soruşturmayı genişleten ekipler, yapılan operasyonla şahsı gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, baskın 05.00 sıralarında Fikirtepe Mahallesi Mandıra Caddesi Karayel Sokak üzerinde bulunan bir eve düzenlendi. Bir süre önce bir evde uyuşturucu satıldığı ihbarını alan polis ekipleri baskın düzenledi. İçeriye giren polis ekipleri evde kimsenin olmadığını anladı. Evin içini didik didik arayan polis ekipleri çekyatın altına saklanmış poşet içinde "kubar" olarak tabir edilen esrar maddesi ele geçirdi. Her tarafı arayan polis ekipleri, bu aramalar sırasında bir miktar sahte para ve bir silaha ait olan şarjör ele geçirdi. Evin diğer odalarını arayan polis ekipleri bir çanta içinde bulunan fotoğraf albümüne rastladı. Albüm içindeki resimleri inceleyen polis ekipleri, daha önceden de uyuşturucudan sabıkası olan M.G. isimli şahsın resmine rastladı.

Ele geçirilen yarım kilo esrar maddesi ile evden ayrılan polis ekipleri, daha sonraki gün yapılan çalışma sonrasında M.G.' yi gözaltına aldı. Aynı eve yapılan baskında M.G. yakalandı. M.G. ifadesi alınmak üzere Kadıköy Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. M.G.'nin uyuşturucudan 4 sabıkası olduğu öğrenildi.



iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2007 Çarşamba 10:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?