3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Uyuşturucu tacirlerine darbe

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beşiktaş, Sarıyer ve Şişli'de organize olarak uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen kişilere operasyon düzenledi. 

Operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Dikkat çekmemek için ticari taksiyle uyuşturucu servisi yapan çetenin, müşterileri arasında birçok ünlü ismin de olduğu belirlendi. 

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 9 aydır sürdürdükleri teknik takibin sonrasında Beşiktaş, Beykoz, Sarıyer ve Şişli'deki 10 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda organize suç örgütünün lideri M. T. ile birlikte M M.Ü., M.Y., K.S.A., A.E.İ., I.A., N.A.., Ş.Ş.T. ve H.K. adlı şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. 

Jandarma ekipleri, yakalanan şahısların ev ve iş yerlerinde yaptıkları aramalarda; 7 gram toz kokain, 11 gram taş kokain, 150 gram kubar esrar, 2 adet sentetik hap, 13 adet cep telefonu, 15 adet sim kart, bin 570 YTL, 50 ABD doları, 1 adet ticari taksi, 2 paket esrar sarma kağıdı, 13 adet kokain içme aparatı ve 1 adet esrar sarma aparatı ele geçirdi. 

Dikkat çekmemek için ticari taksiyle uyuşturucu servisi yapan uyuşturucu çetesinin, müşterileri arasında birçok ünlü ismin de bulunduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 15:19:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?