30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Uyuşturucu tacirlerine şok baskın

Kadıköy'de kendilerini web tasarımcı olarak tanıtan uyuşturucu madde satıcısı 4 kişi, polisin yaptığı şok baskınlarda yaklaşık 10 bin lira değerinde 5 çeşit uyuşturucuyla birlikte yakalandı.

Yapılan baskında kullanıcı olduğunu söyleyen 1 kişi de gözaltına alındı.
Kadıköy Asayiş Şube Bürosu'na gelen ihbarı değerlendiren ekipler, çevrelerine kendilerini web tasarımcı olarak tanıtan 4 kişiyi takibe aldı.

Polis ekipleri, önceki gün özel Şifa Hastanesi önünde N.T ve F.B'yi, Ş.Ö'ye eroin satarken suçüstü yakaladı. Zanlıların kaldığı Rasimpaşa Mahallesi, Yurttaş Sokak, numara 24'teki Koçan Apartmanı'nın bodrum katına da polis baskın düzenledi. Uyuşturucu maddeleri paketlerken bulunan H.Y ve E.S de polis tarafından gözaltına alındı. Evde yapılan aramada bir miktareroin, kokain, toz esrar, hintkeneviri ve sihirli mantar bulundu.


Polis, yaklaşık 10 bin TL değerindeki uyuşturucularla, hassas bir teraziye el koydu. Zanlıların sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
Uyuşturucu madde satıcılarının kaldığı binada oturan Cevdet Koçan (51), "Burayı 6 ay önce 2 arkadaşa kiraladım. Kendilerini web tasarımcı olarak tanıtan bu kişilerden bunu beklemezdim. Evlerinde saldırgan bir köpek besliyorlardı" ded

İha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 03:31:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?