7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Uzan’ın yargılanacağı adliye soyuldu

"Sahtecilik" ile "devletin aradığı belgeleri gizlemek ve kaçırmak" iddialarıyla gözaltına alınan Genç Parti (GP) Genel Başkanı Cem Uzan’ın getirilmesi beklenen Şişli Adliyesi İcra Mahkemeleri’nin bulunduğu salona giren kişi ya da kişiler, içinde çeşitli evrakların bulunduğu bir kasayı çaldı

Polis, patlattıkları diğer kasalardan da bazı evraklar götürdükleri belirlenen şahısların yakalanması için soruşturma başlattı.

Dün gece geç saatlerde gözaltına alınan Cem Uzan’ın, sorgusunun ardından getirileceği Şişli Adliyesi’nde, Uzan’ın gözaltına alındığı saatlerde soygun gerçekleştirildi. Şişli Adliyesi’nin yanında bulunan İcra Adliyesi’nin 4. katında bulunan 1 ve 2. İcra Mahkemeleri’ne giren kişi ya da kişiler, içerisinde çeşitli evrakların bulunduğu bir kasayı aldı. Şahısların, patlattıkları diğer kasalardan da bazı evraklar götürdükleri belirlendi. Soygun olayı, sabah saatlerinde mesaiye gelen çalışanlar tarafından fark edildi. Adliyeye gelen polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 14:44:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?