6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Üzerine benzin döküp kendini yaktı

Şişli'de eşinin telefonunda, bir erkekten gelen mesajı görünce çılgına dönen koca, eşinin çalıştığı iş merkezine gelerek üzerine benzin döküp kendini yaktı. Giysileri alev alan şahıs, zabıta ekipleri tarafından süs havuza atıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Olay, Gayrettepe'de bulunan bir iş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, iş merkezinde temizlik görevlisi olarak çalışan eşinin telefonunda bir erkekten gelen mesajı gören koca çılgına döndü. Öfkeli koca, eşi ve ona mesaj gönderen şahsın birlikte çalıştıkları iş merkezine geldi.

Kapıdan içeri giren şahsın elindeki benzin dolu bidonu gören personel ise paniğe kapıldı. "Benim karımı nasıl taciz edersin?" diye bağıran şahıs, ardından da bidondaki benzini üzerine döküp ateş verdi. Giysileri alev alan şahsa, iş merkezinin güvenlik görevlileri müdahale etti. Güvenlik görevlileri, yangın söndürme tüpü ile şahsın yanan giysilerini söndürmeye çalıştı. Bu sırada iş merkezinin önünden geçen zabıta görevlileri de olayı görerek yardıma koştu. Giysileri yanan şahıs, zabıta ve güvenlik görevlileri tarafından iş merkezinin önündeki süs havuza atıldı. Ardından da olay yerine ambulans istendi. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar meydana gelen öfkeli koca hastaneye kaldırıldı. Görgü tanıkları ise "İçeride kendini ateşe verdi. Yangın söndürücüyle müdahale ettiler. Ardından da havuza attılar" dedi.

Öte yandan, iş merkezinin güvenlik görevlileri, görüntü çekmeye çalışan basın mensuplarıyla tartıştı. Basın mensuplarını iterek görüntü almalarını engellemek isteyen görevliler, elleriyle kameranın önünü kapatmaya çalıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 12:53:02
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 14:04:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?