4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Uzlaşma yemeği kanlı bitti

Maltepe'de, bir müzikholün devri sebebiyle aralarında husumet bulunan 2 işletmecinin son tartışması kanlı bitti. İddiaya göre müzikholün yeni sahibi Y.K., eski sahibi Ercan Günay ile arkadaşını otomobillerine binip kaçmak isterken kurşun yağmuruna tuttu. Ercan Günay ve arkadaşı olay yerinde hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre olay saat 01.00 sıralarında İdealtepe, sahil yolu üzerinde bulunan İdealtepe Spor Tesisleri önünde meydana geldi. Wonderland Müzikhol isimli mekanın eski sahibi Ercan Günay (45), bir süre önce işletmeyi Y.K. isimli bir şahsa sattı. Devir işlemleri sebebiyle 2 işletmeci arasında bir husumet doğdu. İşletmenin yeni sahibi Y.K., uzlaşmaya varmak için Günay'ı yemeğe davet etti. Ercan Günay da Mesut İzgi (26) isimli arkadaşını yanına alarak, yemeğe katıldı. Y.K ile Günay arasında yemek sırasında başlayan tartışma şiddetlenince Günay ve arkadaşı İzgi, mekandan ayrılarak, 34 HF 529 plakalı otomobile binerek, ayrılmak istedi. Bu sırada Y.K. ya da yakınları, otomobile binemeden Günay ve arkadaşını kurşun yağmuruna tuttu. Günay ve İzgi olay yerinde hayatını kaybetti. Günay ve İzginin katil zanlıları ise olay yerinden kaçtı. 

Öte yandan olay yerine gelen polis ekipleri, müzikholde ve çevrede arama yaptı. Cesetler üzerinde ve olay yerinde yapılan incelemelerde, cinayete ilişkin ipuçları arandı. Olay yerinde 30'dan fazla boş kovan bulundu. Cinayeti haber alarak gelen Günay'ın kardeşi, ağabeyinin cesedi başında, "Kanın yerde kalmayacak ağabey" diye haykırarak, sinir krizi geçirdi. Yapılan incelemelerin ardından Günay ve İzginin cesedi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Polis, olayın failin belirlendiğini ve en kısa zamanda yakalanacağını ifade ederken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2008 Pazar 09:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?