7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Vahşet bitmiyor

Fatih’te, eşi tarafından şiddet gören 19 yaşındaki hamile kadın, kocası tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı koca, cinayetin ardından suç aleti bıçakla birlikte polise teslim oldu.

Cinayet, gece saat 00.30 sıralarında Balat Mahallesi Esnaf Loncalı Sokak 39 numaralı apartmanın üçüncü katında meydana geldi. İddiaya göre 8 yıldır nikahsız yaşadığı eşine sürekli şiddet uygulayan Zülfikar Bakır’ın (31), 2 aylık hamile olan Mahmure Karakule’yi (19), iki çocuğunun önüne önce sopayla dövdü.

Hızını alamayan katil zanlısı koca, daha sonra mutfaktan aldığı ekmek bıçağını çocuklarının gözleri önünde eşinin göğsüne ve boğazına defalarca sapladı. Aldığı bıçak darbeleri ile Kaanlar içinde yere düşen Mahmure Karakule, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Cinayet zanlısı koca ise, olayın ardından soğuk Kaanlı şekilde evden çıkarak Fatih’teki Şehit Tevfik Fikret Polis Merkezi’ne giderek suç aleti bıçak ile birlikte teslim oldu.

Her ihtimale karşı komşular tarafından olay yerine çağrılan 112 cankurtaran ekipleri, kadına yapılan müdahalede hamile kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.Olay yerine gelen Cinayet Büro ekipleri ile Olay Yeri İnceleme ekipleri, ceset üzerine incelemelerde bulundu. Ceset, yapılan incelemelerin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Öte yandan katil zanlısı Zülfikar Bakır’ın, eşine daha önce de defalarca şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Emniyete teslim olduktan sonra sorguya alınan Bakır’ın, işsiz olduğu kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2012 Çarşamba 09:42:14
Güncelleme :19 Temmuz 2012 Perşembe 10:12:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?