30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Vali koltuğuna Eray oturdu

İstanbul Valisi Muammer Güler'in, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu devrettiği ilköğretim öğrencisi Eray Tanrıbak'ın gündemini de işsizlik ve trafik sorunu oluşturdu.

Fatih Atatürk İlköğretim Okulu'ndan 10 öğrenci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İstanbul Valisi Muammer Güler'i makamında ziyaret etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Güler, daha sonra makamını ilköğretim okulu öğrencisi Eray Tanrıbak'a devretti.

Kısa bir süreliğine vali koltuğuna oturan Tanrıbak, İstanbul ile ilgili çözüm önerilerini anlattı. Tanrıbak'ın gündemini de trafik ve işsizlik sorunu oluşturdu. Trafiğe yönelik çözüm önerilerini anlatan Tanrıbak, Vali Güler ile de
bir süre sohbet etti. Vali Güler ise küçük öğrenciye çevre konusunda ne gibi çalışmalar yapacağını sordu.

Minik Vali ise insanların yere tükürmemesi ve çöp atmaması gerektiğini belirterek, gürültü kirliliği ile ilgili olarak ise belirli bir saatten sonra yüksek sesle müzik dinlenmesine yasak getireceğini söyledi.
Vali Muammer Güler koltuğuna oturan Eray Tanrıbak ve diğer öğrencilere Kemerburgaz'da oluşturulan orman için sertifika verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 12:19:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?