7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Vali Mutlu çilden çıktı

Esenler'deki bir okulda 2010-2011 Eğitim Öğretim yılı açılışı nedeniyle düzenlenen törende bayılan öğrencinin ambulansa götürülmemesine sinirlenen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, okul görevlileri ve korumalarına sert tepki gösterdi.

2010-2011 Eğitim Öğretim yılı açılışı nedeniyle Esenler'deki Ressam Şevket Dağ İlköğretim Okulu'nda tören düzenlendi. Törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı. Halk oyunları gösterisinin ardından sınıfları gezen Mutlu, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Vali Mutlu'nun konuşması sırasında, 8. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen bir çocuk baygınlık geçirdi. Çocuğa ilk müdahale, törendeki görevliler tarafından yapıldı. Konuşmasını yarıda keserek, sandalyenin üzerine yatırılan çocuğun yanına gelen Mutlu, gördüğü manzara karşısında oldukça sinirlendi. Vali Mutlu, "Çocuğu neden bir an önce ambulansa götürmüyorsunuz" diyerek, okul görevlileri ve korumalarını azarladı.

Sedye beklediklerini belirten görevlilere, "Oğlum niye alıp götürmüyorsunuz çocuğu. Kucaklayın götürün, ne bekletiyorsunuz. Hayret bir şeysiniz. Burada sandalye üzerinde bekletiliyor bu çocuk" diye bağıran Mutlu'yu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş sakinleştirdi.

"Terbiyesizler, ahlaksızlar" diyerek tepkisini dile getiren Mutlu, çocuğun ambulansa götürülmesinin ardından sakinleşti. Küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 18:00:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?