7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Villa hırsızlarına suçüstü

VİLLA HIRSIZLARINA JANDARMADAN SUÇÜSTÜ

Beykoz'da lüks villalarda artış gösteren hırsızlık olaylarının ardından harekete geçen jandarma ekipleri, 2 şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Alınan bilgiye göre, Beykoz'da son bir ay içerisinde lüks evlerde hırsızlık olaylarının artması üzerine İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, bölgede önleyici hizmet devriyesi sayısını artırarak takibe başladı. Devriye gezen jandarma erleri, Beykoz'da lüks bir evde hırsızlık yapan şahısları fark etti. Fark edildiklerini anlayan hırsızlar araçla kaçmaya başladı. Hırsızların kaçarken kullandıkları aracın plakasını tespit eden ekipler, takip başlattı. Bindikleri aracı terk ederek yaya olarak ormanın içerisine

kaçan 2 zanlı yapılan takip sonucu kıskıvrak yakalandı. S.U. ve M.B., yapılan sorgulamada hırsızlık olaylarını birlikte yaptıklarını itiraf etti. Ayrıca şüpheliler ifadelerinde, hırsızlık olaylarını, insanların yorgun oldukları ve dikkatlerinin dağınık olduğu saatlerde kendi aralarında görev dağılımı yaparak profesyonel bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Suçüstü yakalanan şüphelilerle birlikte lüks evlerden çaldıkları 2 adet tabanca, 1 adet çelik kasa, 1 adet otomobil ve hırsızlıkta kullandıkları çok sayıda alet ele geçirildi. 2 şüphelinin Beykoz'da son bir ay içerisinde çok sayıda lüks villada hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edildi. İfadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

VİLLA HIRSIZLARINA JANDARMADAN SUÇÜSTÜ
VİLLA HIRSIZLARINA JANDARMADAN SUÇÜSTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 11:38:01
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 11:50:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?