3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Virajı alamayan sürücünün aracı yan yattı

Kadıköy'de virajı alamayan araç, park halinde duran başka bir araca çarptıktan sonra yan yattı. Kaza sonrasında araç içinde kalan bayan sürücü, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Olay yerine gelen ambulans ekiplerine rağmen bir süre aracın içinden çıkmayı isteyen şahıs, daha sonra özel bir hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre olay saat 02.00 sıralarında Yeni Sahra, İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 SOZ 50 plakalı aracı ile cadde üzerinde ilerleyen Dilek Ceylan, virajı döndükten sonra bir anda aracının hakimiyetini kaybetti. Ceylan, önce park halinde duran 34 NNN 80 plakalı bir jipe ardından çarptı, ardından da yan yattı. 

Kaza sonrasında Ceylan, kapılarının kilitli olması nedeniyle aracının içinde mahsur kaldı. Yüzü kanlar içinde kalan bayan sürücü, olayın şokunu uzun bir süre üzerinden atamayarak, aracından çıkamadı. Yan yatan aracının içinde bekleyen Ceylan, bir telefon görüşmesi yaparak, durumu yakınlarına bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin kendisiyle konuşmasının ardından araçtan çıkarılan yaralı sürücü, Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. 

Öte yandan Ceylan'ın daha önce alkollü araç kullanmak suçundan dolayı ehliyetine el konulduğu ve ehliyetsiz olarak araç kullandığı öğrenilirken, yine alkollü olduğu iddia edildi. Dilek Ceylan'ın alkollü olup olmadığı yapılacak ölçümler sonrasında ortaya çıkacak.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 11:20:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?