30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Voleybolcular Topbaş'ı ziyaret etti

Voleybolda Aroma Erkekler Birinci Ligi'nde bu sezon şampiyonluğa ulaşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasında gerçekleşen ziyarete İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile lacivert-turunculu voleybol takımının teknik heyet ve oyuncuları katıldı.
Ziyarette teşekkür konuşması yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, voleyboldaki şampiyonluğun kendilerine gurur verdiğini belirterek, "Alınan başarı sonrası teknik heyet ve oyuncuların sorumluluğu bir kat daha arttı.

İnanıyorum ki bu başarıların devamı gelecek. Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi böyle bir başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Turkcell Süper Lig'de futbol takımımız var. Ama biz belediye olarak sadece futbolla ilgilenmiyoruz. Toplam 4 binin üzerinde sporcumuz var. Bu sporculardan 2 bin 500'ü lisanslı" diye konuştu.

Topbaş ayrıca, İstanbul'da büyük bir spor faaliyet alanı atağının bulunduğunu ifade ederek, "Halkımızı spor yapmaya yöneltecek çalışmalar yapıyoruz. Spor salonları yaptığımız okullarda ve takımlarda başarının arttığını görüyoruz. Salon sporlarında da başarıya adım adım gidiyoruz. Amatör sporlara destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından takım kaptanı Barış Özdemir, şampiyonluk kupasını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Gümüşdağ, ''Kadir Topbaş'' yazılı ve 34 numaralı formayı belediye başkanı Topbaş'a hediye etti.
Topbaş, daha sonra sporculara madalya ve hediyelerini verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 15:48:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?