30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Vosvos tutkunları Bartın'a

Türkiye'nin dört bir yanındaki Vosvos tutkunları, Bartın Vosvos Kulübü (BarVostın) evsahipliğinde 5-7 Haziran tarihlerinde ikinci kez Bartın'da bir araya geliyor.

BarVostın'ın ev sahipliğinde 5-7 Haziran tarihleri arasında Bartın'da gerçekleştirilecek ve 5 Vosvos Kulübü'nün destek verdiği buluşmaya yüze yakın Vosvos aracın katılımı bekleniyor.

Büyük buluşma için 5 Haziran akşamı Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden kontak çevirecek Vosvoslar, Bartın Güzelcehisar'da toplanacak. İlkini geçen yıl gerçekleştirdikleri Bartın Vosvos Kampı'na bu yıl daha büyük bir katılım olmasından büyük heyecan duyduklarını dile getiren Bartın Vosvos Kulübü (BarVostın) kurucularından Cumhur Yıldız, etkinliğe AnkiVos, VosvosTürk, Vosvosinfo ve Volsder kulüplerinin de destek verdiğini söyledi.

Etkinlikle ilgili bilgiler veren Yıldız, "Vosvoslarımızı Karadeniz'in doğayla iç içe yollarına bırakacağız. Yeşili Vosvoslarımızın renkleri ile doyuracağımız, vardığımızda denize nazır çadırlarımızla yerleşeceğimiz, akşam kumsalda ateşimizi yakıp yakamoz eşliğinde keyifli vakit geçireceğimiz, sabah upuzun bir masada dost muhabbetleri ve kuş cıvıltıları arasında kahvaltıyla güne başlayacağımız, bazen kendimizi Karadeniz'in soğuk sularına bırakıp kulaçlar atacağımız, plaj voleybol turnuvaları ile yorulup, denize nazır hamağımızda sallanacağımız 3 koca gün planladık. Tüm Vosvosseverleri kampımıza bekliyoruz" diye konuştu.

Buluşmanın Bartın'ın tanıtımı ve turizmin gelişimi için de büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Yıldız, "Vosvos kampımıza Türkiye'nin dört bir tarafından farklı meslek gruplarından insanlar katılıyor. Geçen yıl ilk defa ilimize gelen ve denizimize, doğamıza hayran kalan Vosvos tutkunları adeta gönüllü elçilerimiz olarak çalışıp, Bartın'ı her yerde tanıttılar. Öyle ki bu yol buluşmamıza katılan Vosvos sayısı neredeyse ikiye katlandı. Bartın çok özel bir il ve biz bu özelliğe yakışır bir buluşma organize etmek istiyoruz. Tüm Bartın'ı bu buluşmaya destek vermeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 18:25:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?