4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Yağmurla gelen ölüm

Samandıra’da Hacı Hatice Bayraktar Lisesi, 3. Sınıf Öğrencisi Rabia Çevik Çarşamba akşamı arkadaşları ile parkta sohbet etti.

Daha sonra kardeşi Mustafa ile eve dönerken, ani bastıran sağanak yağmura yakalandı. Samandıra Caddesi’ni dolduran sulardan geçip zorlukla orta refüjdeki yeşilliğe kadar gelen Rabia Çevik (17), elektrik direğine tutununca akıma kapıldı. Mustafa (16) elini uzatarak ablasını kurtarmak istedi ama başaramadı.

Ablasının ölümüne tanık olan Mustafa Çevik "Ablama uzandım ancak başaramadım gözümün önünde ellerimden kaydı gitti" dedi. Kızını yitirmenin acısı ile sarsılan baba Bülent Çevik, bu olaydan sonra direkte kabloların açık bırakıldığı yere kapak takıldığını ve yoldaki mazgalların açıldığını söyleyerek İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.’yi (AYEDAS) ve belediyeyi ihmalle suçladı. Acılı baba "Sorumlular hakkında dava açacağız" dedi.

Genç kız dün Kartal Adnan Kahveci Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Ferhatpaşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 10:13:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DENİZ ÇELEBİ IP: 85.107.87.xxx Tarih : 20.09.2008 18:26:15

rabiam ablamm seni bole mı topraga verecektım.ellerımde buyudun ama sımdı yoksun ole ıcım yanıyo kı baska canlar yanmasın baska analar aglamasın annesı aklını yıtırmek uzere devlet nerdesın artık bu durumlara el at!!!